Внос и дистрибуция на Стокосорб

СтокосорбСтокосорб е хидроабсорбент, който при изобилие от вода я усвоява, като многократно увеличава обема си. При засушаване отдава влагата която е попил.

По този начин необходимостта от поливка намалява с до 50%.

Прочети още...

Отглеждане на Люцерна

lyutzerna1Люцерната e основната тревнофувражна култура у нас, което се дължи на нейните биологични и стопански особености-висока продуктивност, качество на зелената маса и сеното, дълготрайност, възможност за пълно механизиране на отглеждането и прибирането, ниска себестойност на продукцията и др.

Прочети още...

Производство на посадъчен материал на пауловния

пауловнияФирма Велбой ЕООД е производител и доставчик на посадъчен материал от пауловния – най-бързо растящият дървесен вид на планетата. Освен това извършваме проучвания на терени и цялостно изграждане на плантации. Предлагаме консултации и обгрижване на масиви от пауловния.

Прочети още...

Отглеждане на Лимец

limec-1Изминаха няколко години от както започнахме да се занимаваме и с отглеждането на лимец. Водени от идеята да променим нещо в хранителните навици на хората, които гледайки масовите реклами все повече се откъсват от истинските домашно приготвени здравословни храни.

Прочети още...

Отглеждане на посадъчен материал Годжи бери

Годжи бериГоджи бери има изключителни антиоксидантни качества. Укрепва имунната система, прочиства черния дроб, добър е и за бъбреците, защото има много висок процент витамин С.

Прочети още...

Внос и дистрибуция на капани за къртици

Капани за къртициФирма Велбой ЕООД е вносител и дистрибутор на двата най-популярни вида капани за подземни вредители: къртици и сляпо куче. Посредством тях борбата с тези често срещани в нашата страна неприятели се извършва без химични, звукови, вибрационни и биологични средства,

Прочети още...

Отглеждане на посадъчен материал Инка бери

Инка бериОтглеждане на посадъчен материал Инка бери.

Прочети още...

Търговия с препарати за растителна защита

Търговия с препарати за растителна защита. В процес......

Прочети още...

Блог Паyловния.бг

Няма намерени новини

Новини от Паyловния.бг

Няма намерени новини

Рецепти от Лимец

Няма намерени новини

Велбой ЕООД

Велбой ЕООД

гр. Пловдив, 4003

ул. Стоил войвода 4

Phone (+1) 0888 69 80 10
email office@velboy.com
web www.velboy.com

©2010. Велбой ЕООД.
Back to Top